<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://q.quora.com/_/ad/8fb78ae898f448e9b008c905098c9da9/pixel?tag=ViewContent&amp;noscript=1">

DataFeedWatch benoemt Country Manager Benelux

René heeft een zeer uitgebreide ervaring in de online sector en als ondernemer. Hij begrijpt de problematiek van web-winkeliers en heeft een brede kennis op het gebied van online marketing. Hij zal zich bezig houden met de ondersteuning van bestaande klanten en de groei in de Benelux verder begeleiden.

Over DataFeedWatch
DataFeedWatch is een tool waarmee web-winkeliers hun producten op Google en andere shopping kanalen, zoals Beslist or Zanox, kunnen plaatsen. DataFeedWatch is eenvoudig te bedienen en biedt bovendien inzicht in de campagne-statistieken van ieder product, zodat de winkelier het rendement op zijn campagnes kan verbeteren.

DataFeedWatch biedt haar diensten aan in 50 landen. Wereldwijd maken daar ongeveer 5,000 webshops gebruik van. In de Benelux zijn dat o.a. wehkamp, Blokker en Hema, Internationale klanten zijn bijv. adidas, O’Neill en UnderArmour. DataFeedWatch wordt bestuurd vanuit Nederland door oprichter Jacques van der Wilt. Het bedrijf heeft kantoren in San Mateo (US), Amsterdam (NL) en Krakow (PL).

René BisschopRené Bisschop is per 1 juni 2016 begonnen als Country Manager Benelux bij DataFeedWatch. Het is een nieuwe positie die is gecreëerd vanwege de enorme groei die DataFeedWatch doormaakt. Nederland is een belangrijke markt voor DataFeedWatch. Het bedrijf opereert wereldwijd, maar heeft veel Nederlandse klanten, zoals wehkamp, Blokker, Hema en talloze search-agencies. Ook een flink aantal internationale retailers met een Hollands hoofdkantoor, zoals adidas of O’Neill, gebruiken DataFeedWatch voor hun shopping feeds.

Written by René Bisschop

Mijn naam is René Bisschop en ik ben als Country Manager Benelux werkzaam voor DataFeedWatch. Ik ben verantwoordelijk voor het begeleiden van de forse groei van onze organisatie in deze regio. Ik houd me dagelijks bezig met het ondersteunen en adviseren van eRetailers en Online Marketing bureau's op het gebied van Data Feed Management en Feed Marketing. Met mijn zeer ruime ervaring in de online sector en als ondernemer begrijp ik de problematiek van web-winkeliers maar al te goed en heb ik een brede kennis op het gebied van Online Marketing. Ik ben graag bereid mijn kennis te delen en mee te denken, neem daarom gerust eens contact met me op.

Comments

Aanbevolen

gemaakt door    met  DataFeedWatch

Schrijf voor Ons