DataFeedWatch: Nieuwer, Beter, Sneller!

Gepubliceerd op 27-mrt-2017 7:27:15 door René Bisschop

DataFeedWatch-940x470.jpg

We zijn er maar wat trots op dat we de volgende generatie van DataFeedWatch kunnen presenteren. We hebben er een tijdje aan gewerkt, en zijn blij om aan te mogen kondigen dat de nieuwe versie per vandaag live is.

DataFeedWatch gelooft er heilig in dat feed-management een marketingtaak is en dat campagnemanagers praktijkgericht bezig moeten kunnen zijn met hun feeds. Dat is de reden waarom de nieuwe interface nog intuïtiever is, zodat marketingmanagers nog makkelijker hun feeds kunnen beheren.

De nieuwe versie heeft niet alleen een nieuwere en betere interface, maar ook veel snellere verwerkingsmogelijkheden. Het biedt veel voordelen aan onze klanten, waarvan de grootsten zijn:

  • Het is veel sneller - De snelheid van feed-uploads en het verwerken van regels zal aanzienlijk verbeteren;
  • Meer functionaliteiten - Nieuwe en verbeterde “ALS”-regels voor nog verfijndere voorwaarden voor feed optimalisatie;
  • Het is nog steeds zo gemakkelijk te gebruiken - Eigenlijk misschien zelfs wel makkelijker door een meer intuïtieve en bijgeschaafde interface.

De nieuwe versie van DataFeedWatch zal in de komende weken gefaseerd worden uitgerold voor al onze klanten. Dat betekent dat klanten sommige kanalen en paginas zullen zien met de oude ‘look’ en sommige al met de nieuwe.

Onder de vele veranderingen die deze interface brengt, richten we de spotlight nu op de meest belangrijke:

1. Basis layout

De meest opvallende verandering is de wijziging in de interface van het “Field Mapping Template”.

In de oude DataFeedWatch interface:

DFW-Old-Interface.png

Nieuwe DataFeedWatch interface:

DFW-New-Rules-Map-fields.png

Zoals u hierboven kunt zien, staan de output-velden nog steeds aan de linkerkant van de pagina: uw eigen inputvelden aan de rechterkant en de functionaliteiten (mapping types) in het midden.

We hebben de keuze tussen Alle producten en Als in een schakelaar gezet: klik simpelweg op welke u wilt zien.

De Edit values functionaliteit staat nog steeds op dezelfde plaats, maar wordt zichtbaar in een pop-up als u erop klikt.

De oude Edit values interface:

DFW-Old-Edit-values.png

De nieuwe Edit values interface:

DFW-New-Edit-Values.png

2. In- en uitklappen

Een snel overzicht hebben van alle bepalingen die aan iedere eigenschap zijn toegekend is de basis voor snelheid en soms ook duidelijkheid.

We hebben een manier toegevoegd om alle regels in te klappen, zodat u alle regels in één oogopslag kunt bekijken.

DFW-Fold-IN.png

Of u kunt ze allemaal uitklappen met dezelfde knop.

DFW-Fold-OUT.png

Daarnaast kunt u ook alle individuele regels in- of uitklappen met de kleine triangel-knop aan de rechterkant van iedere regel.

3. Meer functionaliteit met "en / of"

Heel verfijnd te werk gaan met regels is meestal noodzaak. Tegelijkertijd is het in één oogopslag in de gaten houden van alle bepalingen die op een veld zijn toegepast een vereiste.

Zodra u op ALS klikt, kunt u de eerste voorwaarde toevoegen, net als in de oude versie.

DFW-New-Rules-IF.png

Maar zodra u uw eerste voorwaarde heeft toegevoegd, kunt u er meer toevoegen met de en / of knop aan de rechterkant en daaronder:

  • Als u een en/of aan de rechterkant gebruikt, dan voegt u een “dubbele voorwaarde” toe.
  • Als u een en/of aan de onderkant gebruikt, dan voegt u een tweede voorwaarde toe.

De oranje  ALS en de groene EN zijn eigenlijk schakelaars, zodat u kunt wisselen tussen en en of.

DFW-New-Rules-IF-and-or.png

In de oude versie:

DFW-Old-Rules-.png

Probeer het en u zult zien hoe makkelijk het is.

4. Voeg dubbele voorwaarden toe voor categoriën

Categoriestructuur voor Google Shopping is meestal een knelpunt voor verkopers. Onze vorige structuur maakte het erg makkelijk voor onze klanten om de juiste subcategorie te selecteren, gebaseerd op hun producttypes.

De categoriestructuur op zichzelf is niet gewijzigd, maar wat we hebben gedaan is dezelfde simpele en/of logica aan categoriën toe te voegen, zodat u nu meerdere voorwaarden kunt aanmaken om een categorie te specificeren:

DFW-New-Rules-Categories.png

Feed-management en -optimalisatie is meestal een uitdaging, waarbij een makkelijk te gebruiken tool, welke niet voor frustraties zorgt, de sleutel is om het hele proces zo aangenaam mogelijk te maken.

Wij waarderen de feedback van onze klanten zeer en alles wat we nu hebben geïmplementeerd is wat u aan ons heeft gevraagd. U zult zien dat er veel meer verbeteringen zijn in ieder gedeelte van onze app, die u gemakkelijk zult kunnen vinden.

Als er iets is wat u niet kunt vinden, dan weet u wat u te doen staat: Druk op de oranje CHAT MET ONS!-knop zodat we u graag en snel kunnen helpen!

Veel plezier!

New Call-to-action

 

Over DataFeedWatch

DataFeedWatch is een data feed management software die verkopers die gebruik maken van Magento, Shopify, Volusion3DcartBigCommerceWooCommerce, OpenCart, en vele andere eCommerce Platforms in staat stelt om data feeds te creëren voor meer dan 1.000 Online kanalen in meer dan 50 landen. DFW-Analytics  geeft eveneens resultaten weer voor ieder individueel product op ieder kanaal, waarmee verkopers hun RoI sterk kunnen verbeteren door snel onrendabele producten te indentificeren en verwijderen.

Gepubliceerd op: DataFeedWatch Nieuws, Kenmerken & Functionaliteiten

Gepubliceerd door René Bisschop

Mijn naam is René Bisschop en ik ben als Country Manager Benelux werkzaam voor DataFeedWatch. Ik ben verantwoordelijk voor het begeleiden van de forse groei van onze organisatie in deze regio. Ik houd me dagelijks bezig met het ondersteunen en adviseren van eRetailers en Online Marketing bureau's op het gebied van Data Feed Management en Feed Marketing. Met mijn zeer ruime ervaring in de online sector en als ondernemer begrijp ik de problematiek van web-winkeliers maar al te goed en heb ik een brede kennis op het gebied van Online Marketing. Ik ben graag bereid mijn kennis te delen en mee te denken, neem daarom gerust eens contact met me op.
Find me on:

Gerelateerde artikelen

We zijn er maar wat trots op dat we de volgende generatie van DataFeedWatch kunnen presenteren. We hebben er een tijdje aan gewerkt, en zijn blij om ...
We zijn er maar wat trots op dat we de volgende generatie van DataFeedWatch kunnen presenteren. We hebben er een tijdje aan gewerkt, en zijn blij om ...
We zijn er maar wat trots op dat we de volgende generatie van DataFeedWatch kunnen presenteren. We hebben er een tijdje aan gewerkt, en zijn blij om ...
We zijn er maar wat trots op dat we de volgende generatie van DataFeedWatch kunnen presenteren. We hebben er een tijdje aan gewerkt, en zijn blij om ...

Deel dit artikel

Aanmelden voor Email Updates